Viera Klíčová špinavé nohavičky Slnko seno slanina

Vierka opäť znechutila divákov: Ukázala svoje špinavé nohavičky!

Vierka sa opäť raz predviedla!

Včerajší konflikt na Sihle mal svoje opodstatnenie. Ivan začal vykrikovať dievčatám, že sú neporiadnejšie ako chlapi a po ruke mal jasný dôkaz. Stačilo sa pozrieť na spodné prádlo najkontroverznejšej účasníčky šou Slnko, seno, slanina, ktoré malo skončiť v koši na špinavé prádlo oveľa skôr, ako tak Vierka urobila.

Najväčším problémom sa však stalo to, že Vierka špinavé prádlo nechala v spoločných priestoroch, kde sa na to museli pozerať všetci ostatní obyvatelia. Okrem toho Ivan objavil na jedálenskom stole aj špinavý hrebeň a kefu, ktoré tiež patria neporiadnym ženám. Vierka sa pri pohľade na svoje špinavé prádlo najprv zahrala na nechápavú. „Neviem, koho to je,“ hovorí.

V sekunde si však uvedomila, že takáto obrana neuspeje a vymyslela novú taktiku. „Mám to tu pripravené do priania, ale keď si chcem umyť zuby ráno, tak sú v umývadle tvoje špinavé ponožky,“ vyčíta Ivanovi. Ten si svoju chybu priznal a vysvetlil, že ponožky chcel vyprať hneď ráno. „Večer som už nechcel nikoho rušiť, tak som ich nechal vymočiť s tým, že ich vyperiem ráno. Áno, je to moja chyba, ale určite to nie je také hnusné ako toto.“

Konflikt nabral veľké rozmery a večné hádky už neustála hlava Bučkovcov mama Anka. Pred kamerami sa nezdržala a po neutíchajúcom nátlaku sa rozplakala. Na Anku je pri tom toho dosť aj mimo šou Slnko, seno, slanina. Momentálne musí búrlivo riešiť nejasnosti ohľadom výrubu stromov, za ktorý jej hrozí vyše stotisícová pokuta.

Slnko, seno, slanina pokračuje dnes o 20:30 na Jojke.